Advokat inkasso

inkasso

Integration til dit regnskabsprogram

Send din sag til inkasso direkte fra dit regnskabsprogram eller via vores hjemmeside. Vi behandler alle krav uden omkostninger og uanset kravets størrelse.

 

Egen inkassoadvokat

Inkasso er vores speciale, og når du bruger Advokaternes Inkasso Service, er du repræsenteret ved egen advokat. Det sikrer dig, at sagsbehandlingen er af højeste kvalitet.

 

Tilgængelighed og tryhed

Advokaternes Inkasso Service er en del af Advokatfirmaet Stohn, som har eksisteret i mere end 30 år. Vi er et mindre kontor der lægger vægt på personlig kontakt, tilgængelighed og tryghed.

 

Retslig behandling

Hvis de inkassoskridt som Advokaternes Inkasso Service tager uden for retten ikke giver resultat, kan du vælge, at sagen skal overgå til retslig behandling. Din advokat vil udforme et betalingspåkrav, der opfylder betingelserne i inkassoloven.

 

Fordele ved at benytte Advokaternes Inkasso Service

 

  • Intet abonnement
  • Personligt opkald til skyldner
  • 0,-  kr. for hele den udenretlige behandling
  • 0,-  kr. for registrering i RKI
  • Vi tilbyder retslig behandling, hvor vi påtager os alle udgifter til forfølgning
  • Vi er et advokatkontor og ikke blot et inkassofirma

Hvad gør jeg, hvis skyldner har indsigelser?

Et inkassobureau kan ikke føre dine sager ved domstolene, og det kan blive nødvendigt, hvis skyldner inden for 14 dage efter forkyndelsen af betalingspåkravet har indsigelser. Vi indleder automatisk en civil retssag, hvis skyldner gør indsigelser gældende.

 

Omkostninger

Det er en udbredt misforståelse, at inkasso koster mere hos en advokat. Vi tilbyder inkasso uden gebyrer eller omkostninger.

 

Hvis du har en inkassosag og gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Advokaternes Inkasso Service.