Tlf. +88 53 55 53

Inkasso

Send dit krav til inkasso uden forsinkelse. Venter du for længe, løber du en risiko for, at skyldner går konkurs eller at dit krav forældes.

Du kan oprette din sag ved at angive nogle få oplysninger i vores formular. Bruger du e-conomic, Billy eller Dinero anbefaler vi, at du benytter vores kundeweb, CloudCollect 

Sådan forløber en inkassosag

10 dage

10 dage

3 til 5 måneder

Inden du sender dit krav til inkasso, skal skyldner modtage et inkassovarsel. Lovgivningen stiller særlige krav til, hvordan du formulerer et inkassovarsel. Tryk på ikonet og hent et inkassovarsel.

Inkassovarsel

Inkassobrevet er det første brev, som din advokat sender til skyldner. Tryk på ikonet og læs mere om hvilke oplysninger et inkassobrev skal indeholde.

Inkassobrev

Betaler skyldner ikke, sender din advokat et betalingspåkrav til fogedretten. Det er en betingelse, at skyldner ikke er uenig i kravet, og at dit tilgodehavende ikke er over 100.000 kr. Tryk på ikonet og læs mere om betalingspåkrav.

Betalingspåkrav

Skyldner indkaldes til et fogedretsmøde, og din advokat møder på vegne af dig. Under mødet sikres dit tilgodehavende ved udlæg i skyldners aktiver. Læs mere ved at trykke på ikonet. 

Fogedretsmøde

Inkassovarsel

Inden du sender dit krav til inkasso, skal skyldner modtage et inkassovarsel. Lovgivningen stiller særlige krav til, hvordan du formulerer et inkassovarsel. Tryk på ikonet og hent et inkassovarsel.

10 dage

Inkassobrev

Inkassobrevet er det første brev, som din advokat sender til skyldner. Tryk på ikonet og læs mere om hvilke oplysninger et inkassobrev skal indeholde.

10 dage

Betalingskrav

Inkassobrevet er det første brev, som din advokat sender til skyldner. Tryk på ikonet og læs mere om hvilke oplysninger et inkassobrev skal indeholde.

3-5 måneder

Fogedretmøde

Skyldner indkaldes til et fogedretsmøde, og din advokat møder på vegne af dig. Under mødet sikres dit tilgodehavende ved udlæg i skyldners aktiver. Læs mere ved at trykke på ikonet. 

Inkassovarslet er første skridt i inkassoprocessen

Før dit krav kan sendes til inkasso, skal du sende et inkassovarsel til skyldner. Inkassovarslet kan sendes dagen efter sidste rettidige betalingsdag.

Ved at downloade dokumentet tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. Du kan nemt afmelde dig igen i nyhedsbrevet. Se vores privatlivspolitik.

  Tilføj renter i dit inkassovarsel

  Når du sender et inkassovarsel til skyldneren, har du mulighed for at tilføje renter.  

  Bruger du renteberegneren, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. Ønsker du ikke at modtage nyhedsmails, kan du nemt afmelde dig igen ved at klikke på et link i nyhedsmailen. Se vores privatlivspolitik.

   Renteberegning

   HOVEDSTOL

   kr

   DATOINTERVAL

   TOTAL

   RENTE

   Beregnet således

   Der er endnu ikke beregnet nogen rente. Angiv et principbeløb og et gyldigt datointerval.

   Hvornår kan du sende et krav til inkasso?

   Du kan sende din faktura til inkasso 10 dage efter, at skyldner har modtaget et inkassovarsel. Det er en misforståelse, at du skal sende tre rykkerbreve til skyldner, før du kan starte din inkassosag.

   I inkassoforløbet til højre er varslet indsat i anden rykker af 21. august 2020. 10 dage senere, dvs. den 31. august 2020 er sagen sendt til inkasso.

   Skyldner vælger i dette eksempel ikke at betale på trods af inkassobrevet af 31. august 2020, og vi indbringer derfor kravet for fogedretten ved at udarbejde et betalingspåkrav den 10. september 2020.

   Inkasso er en proces der starter med inkassobrevet

   Vores inddrivelsesprocent er høj, fordi vi håndterer sagerne omhyggeligt.

   Advokater kan behandle krav med indsigelser

   Ved indsigelser er det vigtigt, at du har valgt at bruge en advokat, da et inkassofirma ikke kan repræsentere dig i civilretten. Hvis skyldneren er uenig i din faktura, skal din sag behandles i civilretten. 

   Hurtig behandling

   Vi stræber efter at påbegynde inddrivelsen af din faktura samme dag, som du sender den til os. Hvis skyldneren ikke betaler, efter at fristen i inkassobrevet er udløbet, vil vi indbringe dit krav for fogedretten. 

   Udlæg i skyldnerens aktiver før andre

   Vi sikrer dig et udlæg i skyldnerens aktiver før andre kreditorer ved at følge op hurtigt. Dette giver dig en bedre position, hvis skyldneren misligholder den aftalte afdragsordning. 

   Hvad sker efter, at du har sendt dit krav til inkasso?

   Når du har sendt dit krav til inkasso, vil vi sende et inkassobrev til skyldneren. I inkassobrevet vil vi pålægge skyldneren at betale et inkassosalær. Dette salær skal betales af skyldneren, uanset om skyldneren betaler dit oprindelige krav straks efter at have modtaget inkassobrevet.

   Hvis skyldneren ikke kan betale kravet på én gang, vil vi udarbejde en frivillig forligsaftale med en afdragsordning, som vi vil administrere for dig.

   Hvis skyldneren ikke betaler, vil vi indbringe dit krav for fogedretten ved at sende et betalingspåkrav til en fast pris på 800 kr. sammen med en retsafgift på 750 kr. Retsafgiften skal betales af skyldneren.

   Hvad er inkluderet

   Support & rådgivning

   Du vil have adgang til telefon- og chatsupport fra mandag til fredag kl. 9.00 til 16.00. Kontakt os her.

   E-mails med status

   Under hele processen bliver du orienteret om status på sagen og modtage kopi af alle breve.

   Inkasso i udlandet

   Vi inddriver ikke krav i udlandet, men vi hjælper dig gerne med at finde en partner gennem vores netværk.

   Inkassovarsel

   Vi undersøger, om du har sendt et korrekt inkassovarsel. Om nødvendigt sender vi et inkassovarsel.

   Retslig eskalering

   Hvis skyldneren ikke betaler trods inkassobrevet, vil vi indbringe dit krav for fogedretten.

   RKI registrering

   Risikoen for registrering i RKI er ofte tilstrækkeligt til at få skyldner til at betale dit tilgodehavende.

   Inkassobrev

   Din inkassoadvokat sender et inkassobrev til skyldner. Brevet er ofte tilstrækkeligt til, at skyldner betaler dit krav.

   Beregning af renter

   Vi vil beregne renterne for dig og tilføje dem til dit krav. Du skal derfor ikke bekymre dig om at beregne renterne selv.

   Feedback vægtes højt

   Vi vægter feedback højt, så hvis du har ønsker til, hvordan vores løsning skal fungere, vil vi tilpasse os til dine behov.

   Telefonisk opfølgning

   Inkassobrevet følges op med et telefonopkald til skyldner. Ofte løses din sag gennem forhandling med skyldner.

   Afdragsordning

   Den bedste løsning er ofte en afdragsordning. Sammen med dig og skyldner finder vi en løsning.

   Online portal

   CloudCollect har integration til e-conomic og Dinero og gør det enkelt for dig at starte en rykker- og inkassoproces.

   Først i tid bedst i ret

   Hurtig fogedretlig behandling er afgørende for, om det er dig eller en anden af skyldnerens kreditorer, der vinder retten til at tage sikkerhed i skyldnerens aktiver, med andre ord “først i tid bedst i ret”. 

   Som udgangspunkt giver vi derfor ikke skyldneren mere end 10 dage til at betale, før vi indbringer dit krav for fogedretten. På vores opfordring tager fogedretten sikkerhed i skyldnerens aktiver. Der kan eksempelvis tages sikkerhed i skyldnerens depositum, hus eller bil.

   Hvis du har valgt at benytte et inkassofirma, kan du ikke forvente, at dit krav indbringes for fogedretten. Inkassofirmaerne har en tendens til at forsøge at undgå inkasso i fogedretten (indenretlig inkasso).

   Har du spørgsmål om inkasso, kan du skrive til os på info@inkassoadvokat.dk eller ringe på telefon 88 53 55 53. Vi har telefontid mandag til fredag fra kl. 10.00 til 12.00 og igen fra kl. 12.30 til 15.00.

   E-mail

   info@inkassoadvokat.dk

    

   Telefon

   88 53 55 55

    

   Kontortid

   Mandag – Fredag kl. 9.00-16.00

   Bliv ringet op

   Mangler du betaling?

   Indtast dine kontaktoplysninger og lad os hjælpe dig med at få sagen ud af verden med det samme.

   Er det tid til at få betaling for dit arbejde?

   Vores inddrivelsesprocent er høj, fordi vi behandler sagerne med rettidig omhu. Vi starter inddrivelsen af din faktura samme dag, som du sender den til os.

   NORM E.
   NORM E.
   Read More
   Super service og altid hurtig ekspedition. Mvh. Henrik - Norm Flytning
   Anna Charlotta Lindström N.
   Anna Charlotta Lindström N.
   Read More
   Jeg kan absolut anbefale Advokaternes Inkasso Service. meget professionel håndtering og behagelig kommunikation.
   Patrick Raymond H.
   Patrick Raymond H.
   Read More
   Top professionelle! Jeg havde egentlig regnet med at sagen ville ende hos fogedretten, men den nåede ikke så langt.....så var jeg betalt 🙂
   Tonny B.
   Tonny B.
   Read More
   Kan klart anbefale Advokaternes Inkasso Service, og vil helt sikkert bruge dem igen såfremt det skulle blive aktuelt.Kompetente mennesker, løbende info, og gode til at forklare juraen for os der ikke lige har det som spidskompetence.
   Peer K.
   Peer K.
   Read More
   God service med positive resultater, Jeg kan anbefale Advokaternes Inkasso Service.
   Lea Bolander K.
   Lea Bolander K.
   Read More
   Jeg kontaktede Advokaternes Inkasso Service, da jeg havde noget gæld som skulle inddrives. De var top professionelle og holdte mig hele tiden orienteret omkring hvad der skete i min sag. Jeg endte med at få alle mine penge :):) Vil anbefale Advokaternes Inkasso Service til alle.TAK for super god service hele vejen igennem forløbet.
   Allan H.
   Allan H.
   Read More
   Tak for godt samarbejde i har ydet en god hjælp det vil jeg fortælle videre til andre,mvhAllan Hougaard
   Jesper C.
   Jesper C.
   Read More
   En positiv oplevelse. En trættende lille sag blev overdraget til Advokaternes Inkassoservice. Jeg slap for besværet og de sørgede for at holde kontakt med skyldner. Det har kostet et minimum i forhold til den tid jeg havde brugt og yderligere ville have haft brugt. Helt rimeligt!Der er altid nogen at få fat på hvis der skal følges op.
   Lyngby D.
   Lyngby D.
   Read More
   Advokaternes Inkasso Service har været hurtige til at reagere på vores og skyldners henvendelser og har håndteret sagen rigtig fint med et godt resultat for os.
   Rene Lodberg H.
   Rene Lodberg H.
   Read More
   tak til Advokaternes Inkasso Service for hjælpen med at få mine penge fra en dårlig betaler. Super god service fra start.

   Mangler du betaling?

   Indtast dine kontaktoplysninger og lad os hjælpe dig med at få sagen ud af verden med det samme.

   Er det tid til at få betaling for dit arbejde?

   Vores inddrivelsesprocent er høj, fordi vi behandler sagerne med rettidig omhu. Vi starter inddrivelsen af din faktura samme dag, som du sender den til os.

   NORM E.
   NORM E.
   Read More
   Super service og altid hurtig ekspedition. Mvh. Henrik - Norm Flytning
   Anna Charlotta Lindström N.
   Anna Charlotta Lindström N.
   Read More
   Jeg kan absolut anbefale Advokaternes Inkasso Service. meget professionel håndtering og behagelig kommunikation.
   Patrick Raymond H.
   Patrick Raymond H.
   Read More
   Top professionelle! Jeg havde egentlig regnet med at sagen ville ende hos fogedretten, men den nåede ikke så langt.....så var jeg betalt 🙂