Tlf. +88 53 55 53

Inkasso

Send dit krav til inkasso uden forsinkelse. Venter du for længe, løber du en risiko for, at skyldner går konkurs eller at dit krav forældes.

Du kan oprette din sag ved at angive nogle få oplysninger i vores formular. Bruger du e-conomic eller Dinero, anbefaler vi, at du benytter vores kundeweb, CloudCollect 

Sådan forløber en inkassosag

10 dage

10 dage

3 til 5 måneder

Inden du sender dit krav til inkasso, skal skyldner modtage et inkassovarsel. Lovgivningen stiller særlige krav til, hvordan du formulerer et inkassovarsel. Tryk på ikonet og hent et inkassovarsel.

Inkassovarsel

Inkassobrevet er det første brev, som din advokat sender til skyldner. Tryk på ikonet og læs mere om hvilke oplysninger et inkassobrev skal indeholde.

Inkassobrev

Betaler skyldner ikke, sender din advokat et betalingspåkrav til fogedretten. Det er en betingelse, at skyldner ikke er uenig i kravet, og at dit tilgodehavende ikke er over 100.000 kr. Tryk på ikonet og læs mere om betalingspåkrav.

Betalingspåkrav

Skyldner indkaldes til et fogedretsmøde, og din advokat møder på vegne af dig. Under mødet sikres dit tilgodehavende ved udlæg i skyldners aktiver. Læs mere ved at trykke på ikonet. 

Fogedretsmøde

Inkassovarsel

Inden du sender dit krav til inkasso, skal skyldner modtage et inkassovarsel. Lovgivningen stiller særlige krav til, hvordan du formulerer et inkassovarsel. Tryk på ikonet og hent et inkassovarsel.

10 dage

Inkassobrev

Inkassobrevet er det første brev, som din advokat sender til skyldner. Tryk på ikonet og læs mere om hvilke oplysninger et inkassobrev skal indeholde.

10 dage

Betalingskrav

Inkassobrevet er det første brev, som din advokat sender til skyldner. Tryk på ikonet og læs mere om hvilke oplysninger et inkassobrev skal indeholde.

3-5 måneder

Fogedretmøde

Skyldner indkaldes til et fogedretsmøde, og din advokat møder på vegne af dig. Under mødet sikres dit tilgodehavende ved udlæg i skyldners aktiver. Læs mere ved at trykke på ikonet. 

Inkassovarslet er første skridt i inkassoprocessen

Før dit krav kan sendes til inkasso, skal du sende et inkassovarsel til skyldner. Inkassovarslet kan sendes dagen efter sidste rettidige betalingsdag.

Ved at downloade dokumentet tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. Du kan nemt afmelde dig igen i nyhedsbrevet. Se vores privatlivspolitik.

  Tilføj renter i dit inkassovarsel

  Når du sender et inkassovarsel til skyldneren, har du mulighed for at tilføje renter.  

  Bruger du renteberegneren, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. Ønsker du ikke at modtage nyhedsmails, kan du nemt afmelde dig igen ved at klikke på et link i nyhedsmailen. Se vores privatlivspolitik.

   Renteberegning

   HOVEDSTOL

   kr

   DATOINTERVAL

   TOTAL

   RENTE

   Beregnet således

   Der er endnu ikke beregnet nogen rente. Angiv et principbeløb og et gyldigt datointerval.

   Hvornår kan du sende et krav til inkasso?

   Du kan sende din faktura til inkasso 10 dage efter, at skyldner har modtaget et inkassovarsel. Det er en misforståelse, at du skal sende tre rykkerbreve til skyldner, før du kan starte din inkassosag.

   I inkassoforløbet til højre er varslet indsat i anden rykker af 21. august 2020. 10 dage senere, dvs. den 31. august 2020 er sagen sendt til inkasso.

   Skyldner vælger i dette eksempel ikke at betale på trods af inkassobrevet af 31. august 2020, og vi indbringer derfor kravet for fogedretten ved at udarbejde et betalingspåkrav den 10. september 2020.

   Inkasso er en proces der starter med inkassobrevet

   Inddrivelsesprocenten er høj. Vi afregner kun, hvis vi inddriver dit krav.

   Advokater kan behandle krav med indsigelser
   Hvis skyldneren er uenig i din faktura, skal din sag behandles i civilretten. Et inkassofirma kan ikke repræsentere dig i civilretten. I tilfælde af indsigelser er det derfor afgørende, at du har valgt at bruge en advokat.

   Vi har en høj inddrivelsesprocent

   Vores inddrivelsesprocent er høj, fordi vi behandler sagerne med rettidig omhu. Vi bestræber os på at starte inddrivelsen af din faktura samme dag, som du sender den til os. Hvis skyldneren ikke betaler efter, at fristen i inkassobrevet er udløbet, indbringer vi dit krav for fogedretten. 

   Udlæg i skyldnerens aktiver før andre
   Vores hurtige opfølgning sikrer dig et udlæg i skyldnerens aktiver før andre kreditorer, og dermed er du bedre stillet, hvis skyldneren misligholder den indgåede afdragsordning.

   Hvad gør vi, når du har sendt dit krav til inkasso?

   Vi sender et inkassobrev til skyldneren. I inkassobrevet pålægger vi skyldneren at betale et inkassosalær. Inkassosalæret skal betales af skyldneren, uanset om dit oprindelige krav betales straks efter, at skyldneren har modtaget inkassobrevet.

   Kan skyldneren ikke betale kravet på én gang, udarbejder vi en frivillig forligsaftale med en afdragsordning, som vi administrerer for dig.

   Betaler skyldner ikke, indbringer vi dit krav for fogedretten

   Hvis skyldneren ikke betaler efter at have modtaget et inkassobrev, starter vi den retslige inddrivelse ved at sende et betalingspåkrav til fogedretten. Betalingspåkravet udarbejder vi til en fast pris på 800,- kr. samt retsafgiften på 750,- kr. Retsafgiften skal i sidste ende betales af skyldneren.

   Hvad er inkluderet

   Support & rådgivning

   Både du og skyldner har adgang til telefonsupport og chatten fra mandag til fredag, kl. 9.00 til 16.00

   E-mails med status

   Under hele processen bliver du orienteret om status på sagen og modtage kopi af alle breve.

   Inkasso i udlandet

   Vi inddriver ikke krav i udlandet, men vi hjælper dig gerne med at finde en partner gennem vores netværk.

   Inkassovarsel

   Vi undersøger, om du har sendt et korrekt inkassovarsel. Om nødvendigt sender vi et inkassovarsel.

   Retslig eskalering

   Betaler skyldner ikke trods inkassobrev og telefonisk opfølgning, indbringes dit krav for fogedretten.

   RKI registrering

   Risikoen for registrering i RKI er ofte tilstrækkeligt til at få skyldner til at betale dit tilgodehavende.

   Inkassobrev

   Din inkassoadvokat sender et inkassobrev til skyldner. Brevet er ofte tilstrækkeligt til, at skyldner betaler dit krav.

   Beregning af renter

   Vi beregner renterne for dig. Renterne bliver pålagt dit krav. Du skal derfor ikke beregne renter

   Feedback vægtes højt

   Har du ønsker til, hvordan vores løsning skal fungere? Vi tilpasser vores løsninger til dine behov.

   Telefonisk opfølgning

   Inkassobrevet følges op med et telefonopkald til skyldner. Ofte løses din sag gennem forhandling med skyldner.

   Afdragsordning

   Den bedste løsning er ofte en afdragsordning. Sammen med dig og skyldner finder vi en løsning.

   Online portal

   CloudCollect har integration til e-conomic og Dinero og gør det enkelt for dig at starte en rykker- og inkassoproces.

   Først i tid bedst i ret

   Hurtig fogedretlig behandling er afgørende for, om det er dig eller en anden af skyldnerens kreditorer, der vinder retten til at tage sikkerhed i skyldnerens aktiver, med andre ord “først i tid bedst i ret”. 

   Som udgangspunkt giver vi derfor ikke skyldneren mere end 10 dage til at betale, før vi indbringer dit krav for fogedretten. På vores opfordring tager fogedretten sikkerhed i skyldnerens aktiver. Der kan eksempelvis tages sikkerhed i skyldnerens depositum, hus eller bil.

   Hvis du har valgt at benytte et inkassofirma, kan du ikke forvente, at dit krav indbringes for fogedretten. Inkassofirmaerne har en tendens til at forsøge at undgå inkasso i fogedretten (indenretlig inkasso).

   Har du spørgsmål om inkasso, kan du skrive til os på info@inkassoadvokat.dk eller ringe på telefon 88 53 55 53. Vi har telefontid mandag til fredag fra kl. 10.00 til 12.00 og igen fra kl. 12.30 til 15.00.

   E-mail

   info@inkassoadvokat.dk

    

   Telefon

   88 53 55 55

    

   Kontortid

   Mandag – Fredag kl. 9.00-16.00

   Bliv ringet op

   Mangler du betaling?

   Indtast dine kontaktoplysninger og lad os hjælpe dig med at få sagen ud af verden med det samme.

   Er det tid til at få betaling for dit arbejde?

   Vores inddrivelsesprocent er høj, fordi vi behandler sagerne med rettidig omhu. Vi starter inddrivelsen af din faktura samme dag, som du sender den til os.

   NORM E.
   NORM E.
   Læs mere
   Super service og altid hurtig ekspedition. Mvh. Henrik - Norm Flytning
   Anna Charlotta Lindström N.
   Anna Charlotta Lindström N.
   Læs mere
   Jeg kan absolut anbefale Advokaternes Inkasso Service. meget professionel håndtering og behagelig kommunikation.
   Patrick Raymond H.
   Patrick Raymond H.
   Læs mere
   Top professionelle! Jeg havde egentlig regnet med at sagen ville ende hos fogedretten, men den nåede ikke så langt.....så var jeg betalt 🙂
   Tonny B.
   Tonny B.
   Læs mere
   Kan klart anbefale Advokaternes Inkasso Service, og vil helt sikkert bruge dem igen såfremt det skulle blive aktuelt.Kompetente mennesker, løbende info, og gode til at forklare juraen for os der ikke lige har det som spidskompetence.
   Peer K.
   Peer K.
   Læs mere
   God service med positive resultater, Jeg kan anbefale Advokaternes Inkasso Service.
   Lea Bolander K.
   Lea Bolander K.
   Læs mere
   Jeg kontaktede Advokaternes Inkasso Service, da jeg havde noget gæld som skulle inddrives. De var top professionelle og holdte mig hele tiden orienteret omkring hvad der skete i min sag. Jeg endte med at få alle mine penge :):) Vil anbefale Advokaternes Inkasso Service til alle.TAK for super god service hele vejen igennem forløbet.
   Allan H.
   Allan H.
   Læs mere
   Tak for godt samarbejde i har ydet en god hjælp det vil jeg fortælle videre til andre,mvhAllan Hougaard
   Jesper C.
   Jesper C.
   Læs mere
   En positiv oplevelse. En trættende lille sag blev overdraget til Advokaternes Inkassoservice. Jeg slap for besværet og de sørgede for at holde kontakt med skyldner. Det har kostet et minimum i forhold til den tid jeg havde brugt og yderligere ville have haft brugt. Helt rimeligt!Der er altid nogen at få fat på hvis der skal følges op.
   Lyngby D.
   Lyngby D.
   Læs mere
   Advokaternes Inkasso Service har været hurtige til at reagere på vores og skyldners henvendelser og har håndteret sagen rigtig fint med et godt resultat for os.
   Rene Lodberg H.
   Rene Lodberg H.
   Læs mere
   tak til Advokaternes Inkasso Service for hjælpen med at få mine penge fra en dårlig betaler. Super god service fra start.

   Mangler du betaling?

   Indtast dine kontaktoplysninger og lad os hjælpe dig med at få sagen ud af verden med det samme.

   Er det tid til at få betaling for dit arbejde?

   Vores inddrivelsesprocent er høj, fordi vi behandler sagerne med rettidig omhu. Vi starter inddrivelsen af din faktura samme dag, som du sender den til os.

   NORM E.
   NORM E.
   Læs mere
   Super service og altid hurtig ekspedition. Mvh. Henrik - Norm Flytning
   Anna Charlotta Lindström N.
   Anna Charlotta Lindström N.
   Læs mere
   Jeg kan absolut anbefale Advokaternes Inkasso Service. meget professionel håndtering og behagelig kommunikation.
   Patrick Raymond H.
   Patrick Raymond H.
   Læs mere
   Top professionelle! Jeg havde egentlig regnet med at sagen ville ende hos fogedretten, men den nåede ikke så langt.....så var jeg betalt 🙂