WebFinance

WebFinance adskiller sig fra andre økonomisystemer

WebFinance er en dansk virksomhed med et modent økonomisystem som blev lanceret i 1995, før Internettet kom til.

Alene på anbefalinger har de i dag 5.500 regnskaber. Deres brugere strækker sig fra enkeltmands- til mellemstore virksomheder.

Udskriv et færdigt årsregnskab

En særlig attraktiv funktion i WebFinance er et modul til udskrivning af færdige årsregnskaber. Dette modul giver store tidsmæssige besparelser.

Udviklerne bag WebFinance er revisoruddannet, og de var de første i Danmark, der gav revisorer og brugere mulighed for at arbejde på et regnskab samtidigt.

Brug ikke tiden på dårlige betalere

Rykkermodulet i Webfinance er fuldendt og tager højde for inkassolovens bestemmelser. Med et enkelt klik sendes sagen til Advokaternes Inkasso Service, så du ikke længere behøver at bekymre dig om dit tilgodehavende.

Fokus på miljøet

Inden for det seneste år har WebFinacne målrettet investeret i ny grøn teknologi. Dette i form af virtualisering af serverparken og med positiv resultat for både miljø og kunder. De nye servere bruger 27% mindre strøm end forgængerne, samtidig med at ydelsen er fordoblet. Ydermere er de overgået til, at hele serverparken drives på 100% vindstrøm.

Få Webfinance gratis i 6 måneder

Har du spørgsmål til Webfinance, eller vil have hjælp til at komme i gang, kan du ringe på telefon 76 700 600 eller skriv en e-mail til kontakt@dateco.dk.

I kampagnekoden skal du blot skrive “Inkasso

Få 6 mdr. gratis
Webfinance og Advokaternes Inkasso Service

Nærværende samarbejde

WebFinance og Advokaternes Inkasso Service har et godt samarbejde og samme tilgang til kunderne. Vi lægger begge stor vægt på et kvalitetsfyldt og nærværende samarbejde med vores klienter.

Stabil service

Webfinance oppe tider er på over 99,9%. Forbindelsen til internettet er gennem TDC. Kapaciteten er stor og opgraderes løbende. Det sikre dig optimal drift og oppetid.