Billy

image1

Inkasso i Billy

Billy2

Billy Regnskabsprogram

Har du spørgsmål til vores regnskabsprogram, eller vil have hjælp til at komme i gang, sidder vi parat til at hjælpe dig. Ring til Billy på 60 24 60 24.

Få 3 mdr. gratis

Brugervenligt online regnskabsprogram

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Vores regnskabsprogram er nemlig bygget til at gøre livet lettere for dig som selvstændig, så du kan bruge mindre tid på regnskab og mere tid på din virksomhed.

Du behøver med andre ord hverken at være revisor eller bogholder for at kunne bruge Billy. Det er nemt at sende fakturaer, scanne kvitteringer og afregne moms med få klik. Du har altid overblik over økonomien i din virksomhed.

Har du spørgsmål til vores regnskabsprogram, inden du tilmelder dig? Eller vil du blot have hjælp til at komme godt i gang. Så er du altid velkommen til at tage fat i os.

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål alle ugens syv dage på telefon, chat og mail.

Direkte integration til Advokaternes Inkasso Service

Vi ved hvor vigtigt det er for dig at få fulgt op på dårlige betalere, og derfor har vi gjort det enkelt at sende ubetalte fakturaer til Advokaternes Inkasso Service.

Advokaternes Inkasso Service har effektiviseret sagsbehandlingen, så dine inkassosager behandles uden omkostninger.

Webinar – Lær hvordan du håndterer dårlige betalere

Tryk her og se eller gense del 1 og 2. Webinaret blev holdt i samarbejde med Billy Regnskabsprogram, Dansk Byggeri, Rykkerportalen, Dansk Maskinhandlerforening, Minuba, 360 Business Tool og Regnskabsskolen.