integration med 360 Business Tool

Det komplette forretningssystem

360 Business Tool er et CRM system hvis fokus er at skabe værdi for brugerne. Det har selvsagt stor værdi for din virksomhed, at dine fakturaer bliver betalt til tiden. En effektiv inkassoløsning er derfor en central del af ethvert CRM system.

360 Business Tool har nu direkte integration til Advokaternes Inkasso Service. Integrationen forenkler inddrivelsen af ubetalte fakturaer og giver Danmarks mest komplette forretningssystem.

Hvad er 360 Business Tool?360 Business Tool og Advokaternes Inkasso Service

360 Business Tool er et dansk udviklet CRM system, der favner så bredt, at man med rette kan kalde det et komplet forretningssystem. I dag anvendes platformen af små og mellemstore virksomheder inden for forskellige brancher herunder:

Konsulentvirksomheder, revisorer og bogholdere, transportvirksomheder, sportsklubber, håndværkere, rengøringsvirksomheder, servicevirksomheder, detailhandlere, produktionsvirksomheder, IT leverandører og medicinalvirksomheder.

Det er et effektivt værktøj, hvis du har sælgere, service- eller marketingmedarbejdere i din virksomhed.

CRM system med meget mere

Udover de klassiske CRM funktioner indenfor salg, marketing og service, er det muligt at anvende systemet til meget andet herunder til at håndtere time/sagsstyring, tilbudsgivning, budgettering, fakturering, kalender, tidsregistrering, udgiftsregistrering, helpdesk, vidensdeling, nyhedsbreve og dokumenthåndtering.

Samarbejdet med Advokaternes Inkasso Service

Uden effektiv inkasso kan antallet af ubetalte fakturaer hurtigt vokse og presse din virksomhed. For mindre og mellemstore virksomheder kan god likviditet betyde forskellen på liv eller død. Hvis kunderne ikke betaler dine fakturaer som aftalt, bliver dette tydeliggjort i 360 Business Tool.

Effektivt rykkermodul

Systemet har indbygget rykkermodul, så du kan sende rykkerbreve til skyldner. Rykkermodulet sikrer, at formalia bliver overholdt i forhold til tidsfrister og gebyrer. Hvis rykkerproceduren ikke resulterer i betaling, kan du med et enkelt klik sende sagen til Advokaternes Inkasso Service, som varetager det videre sagsforløb.

Få en demonstration af 360 Business Tool

Tryk på knappen nedenfor og få en gratis demonstration af løsningen:

Få en online demo