Advokaternes Inkasso Service i Uniconta

Advokaternes Inkasso Service varetager inkasso i Uniconta

Landsdækkende forhandlerkanal

Uniconta understøttes af en professionel og landsdækkende partnerkanal, så du altid kan komme i kontakt med en ekspert.

Få mere at vide på www.uniconta.dk

Uniconta – 100% cloudbaseret og lynhurtigt økonomisystem

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard. Det er et 100% cloudbaseret og lynhurtigt økonomisystem, der giver komplet overblik over virksomhedsøkonomien, og opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Så uanset om du er kunde, revisor eller bogholder, giver Uniconta dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt, og levere en helstøbt service over for dine kunder.

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, NAV og e-conomic.

Integreret med Advokaternes Inkasso Service

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse. Derfor kan kunderne nyde godt af integrationen med Advokaternes Inkasso Service, så du hurtigt kan følge op på dårlige betalere, og få en effektiv sagsbehandling, så dine inkassosager behandles uden omkostninger.

Prøv Uniconta helt gratis

Du kan prøve Uniconta på dine egne data – helt gratis. Så får du mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis.  Det er først, når du tager Uniconta i brug, at du skal begynde at betale.

Uniconta til kundebogføring

Uniconta er et specielt udviklet mod at professionelle revisorer og bogholdere kan udnytte deres fulde potentiale. Uniconta er lynhurtigt. Skærmen frigives med det samme, så der kan arbejdes videre med det samme. Der er genvejstaster til kladdefunktionerne.

Uniconta giver revisorer og bogholdere et totalt digitalt flow med integreret indscanning som en del af standardløsningen.