Rykkerportalen

Optimer din rykkerproces

For at minimere risikoen for dårlige betalere, er det yderst vigtigt med hurtig opfølgning på udeståender. Derfor har vi valgt at tilbyde rykkerservice i samarbejde med Rykkerportalen, der gennem deres fleksible integrationer med forskellige økonomi- og regnskabssystemer, sikrer at dine udeståender ikke bliver glemt.

Rykkerportalen har specialiseret sig i rykkerprocessen, og deres procedure kan tilpasses den enkelte forretning.

Rykkerportalen tilbyder rykkerservice

Rykkerportalen tilbyder rykkerservice og henter forfaldne fakturaer (normalt 10 hverdage efter forfaldsdato). Rykkerportalen sender advisering til dig om at rykkerprocessen vil starte om 5 dage, med mindre du sletter faktura i Rykkerportalens system (direkte link er i e-mailen) (De 10 / 5 dage kan konfigureres individuelt, så det passer til din fakturerings- og bogføringsrytme).

Debitor identificeres og modtager første rykker

Rykkerportalen undersøger om debitors oplysninger ser korrekte ud, og rykker 1 udsendes herefter normalt efter 5 dage. Undersøgelsen sikrer at de mest elementære stavefejl m.m., som kan besværliggøre inkassoprocessen og specielt en eventuel retssag senere. Hvis debitor er i konkurs behandling vil det også blive opdaget på dette tidspunkt, hvorved man får mulighed for at sende krav til kurator tidligt i forløbet.

Rykker 2 og 3

Rykker 2 udsendes 10+ dage efter rykker 1, hvis debitor ikke har betalt i mellemtiden. Efter yderligere 10+ dage, sender Rykkerportalen rykker 3, der samtidig er inkassovarsel. Når rykker 3 dannes, adviseres du om, at inkassovarsel udsendes, hvilket betyder at sagen, ved fortsat udeblivende betaling, automatisk overgår til inkasso hos Advokaternes Inkasso Service.

Rykkerportalen

Fordele ved at benytte Rykkerportalen

Rykkerportalen har fokus på hurtig opfølgning. Det er vigtigt fordi:

  • Hurtig opfølgning forbedrer dine chancer for succesfuld inddrivelse.
  • Kunderne “opdrages” til at betale rettidigt, hvilket øger din likviditet.
  • Det er vigtigt for behandling af besværlige sager, at opfølgning er sket rettidigt og i henhold til gældende lovgivning. Dette sikrer Rykkerportalen.

Servicen er 100% no-cure-no-pay og uden abonnement. Sammen med vores samarbejdspartner kan vi således tilbyde både rykker- og inkassoservice uden omkostninger.

Med den samlede løsning får du:

  • Rykker- og inkasso uden omkostninger
  • Mulighed for automatisk oprettelse af sager
  • Ubegrænset antal sager

Se eventuelt mere på Rykkerportalens hjemmeside.