Vi samarbejder med Dansk Byggeri

Advokaternes Inkasso Service og Dansk Byggeri

Dansk Byggeri og Advokaternes Inkasso Service

I april 2017 indgik Dansk Byggeri en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service som betyder, at Dansk Byggeris knap 6.000 medlemsvirksomheder kan få inkasso uden omkostninger og adgang til advokatbistand med 20% rabat.

Dansk Byggeri styrker din forretning ved at give dig adgang til services med kontante fordele

Bliver du medlem af Dansk Byggeri, vil din virksomhed stå stærkt forankret i Danmarks største byggefaglige fællesskab. Medlemsvirksomheder er dækket af overenskomst og omfattet af Byg Garantiordningen. Du vil få adgang til:

  • Rådgivning
  • Inkasso uden omkostninger hos Advokaternes Inkasso Service

Rykkerservice

Advokaternes Inkasso Service har et tæt samarbejde med Rykkerportalen, som tilbyder rykkerservice uden omkostninger. Medlemmer af Dansk Byggeri har derfor både adgang til rykker- og inkassoservice uden omkostninger.

Kan dit økonomisystem håndtere ubetalte fakturaer?

Har du et krav, kan du sende det til inkasso ved at trykke her. Hvis du gerne vil effektivisere din inkassoproces, kan du vælge et økonomisystem der sikrer effektiv opfølgning på ubetalte fakturaer. Bruger du et af følgende systemer har du adgang til inkasso direkte i dit økonomisystem:

  • Webfinance
  • Billy
  • E-conomic

Bliv medlem af Dansk Byggeri

Når du bliver medlem af Dansk Byggeri, er du med i et fællesskab som sikrer, at virksomheder inden for byggeri, anlæg og industri bliver hørt.