Bizsys

Bizsys og Advokaternes Inkasso Service

Kassesystem og regnskabsprogram – i et og samme system

Driver I en fysisk butik, hvor I handler med private kunder, der skal have en bon fra kasseapparatet? Handler I samtidig med erhvervskunder, der køber på konto og ønsker at modtage en faktura på print eller e-mail? Modtager I ovenikøbet også kontante indbetalinger fra jeres kontokunder? Så kunne vores system være lige noget for jer, og alt dette kan styres fra dette system!

Kassesystemet er super moderne og fleksibelt: det kører via en web-browser, og kan benyttes på en helt almindelig PC eller Mac, på en iPad eller anden tablet – eller I kan vælge at få sat en touch skærm på i butikken. Det kan naturligvis leveres med dankortterminal, bonprinter, kasseskuffe og stregkodescanner.

Systemet benyttes i mange forskellige former fra butikker: både vinbutikker, blomsterbutikker, sportsforretninger, tøjbutikker, kiosker mv. Desuden er der mange caféer og restauranter der bruger det til at betjene deres kunder.

Integration med Advokaternes Inkasso Service

Har I kontokunder der ikke betaler til tiden, så er der lavet en integration, så I kan sende sagen til Advokaternes Inkasso Service direkte fra systemet.

Har I spørgsmål til ovenstående, så er I meget velkomne til at kontakte Bizsys på info@bizsys.dk eller på telefon +45 82 30 44 40.

Læs mere  her.